Maminy, spoznajte robot LINK - RECENZIA + RECEPT, časť 2





Kuchynský robot LINK od Suavinéx
PR článok
Niekedy nie je jednoduché rozhodnúť sa medzi viacerými prístrojmi, a vybrať si ten správny, ktorý Vám bude sedieť presne podľa vašich kritérií a potrieb. Pred časom som si zaobstarala tento robot od Suavinéx, u teda musím uznať, že vôbec neľutujem!


Link je pre mňa jednička, naparené, pomixované mám za pár minút a ihneď podávam. Čo ostane, vákuujem a chladím na druhý deň, alebo mrazím na "horšie" časy :)

Dcérka má 8 mesiacov a už nejaké tie dva mesiace papáme jednoduchú zeleninku, teda kombinácia max troch surovín. Teraz nám najviac chutí cuketa + kaleráb + pár kvapiek tekvicového oleja. robot však zvláda aj zložitejšie vecičky, napríklad takýto čokoládovo banánový koláčik. Po lete ho už skúsim urobiť s malou obmenou tak, aby ho mohla vyskúšať aj dcérka, nepolejem čokoládou, nedám vanilkový extrakt a medom možno len kapnem. Verím, že to bude naozaj pochúťka!


RECPEPT:

Čokoládovo banánová dobrota




Ingrediencie


3 banány
1/2 hrnčeka mletých orechov
1/2 hrnčeka ovsených vločiek
140 ml gréckeho jogurtu
2 vajíčka
1/2 PDP (naj bez fosfátov)
3 lyžice javorového sirupu (alebo medu)
2 kvapky vanilkového extraktu
štamprlik čistej vody
125g horkej čokolády (osvedčila sa Lidl 60% Amazonas zelená)
lyžička kokosového oleja extra panenský




Postup


1. Všetky suroviny mixujem v robote (pustila som 2x)
2. Cesto nalejeme do vymazanej formy
3. Pečieme 40 minút pri 150°C
4. Roztopím čokoládu, pridám lyžicu kokosového oleja, zamiešam do hladka, nalejem na ešte teplý koláčik a nechám aspoň tri hodiny v chladničke stuhnúť.


Komentáre